Güncel Haberler

Berkay Candan Fenerbahçe’ye 2 Yıllık Kontratla Geri Dönüyor

Sarı lacivertliler yaptığı açıklamayla tecrübeli 4 numara Barış Hersek ile kontrat yenilemeyeceklerini ve yolların ayrıldığını belirtmişti. Yerli rotasyonunda ortaya çıkan bu boşluğu da doldurmakta gecikmediler.

Aslında önceliklerinde Tofaş’ın genç forveti Berkan Durmaz vardı. Ancak hem oyuncunun devam eden kontratı hem de Bursa temsilcisinde daha fazla süre alacak olması nedeniyle kararını iletmesi sonrası rotalarını Arel Üniversitesi Büyükçekmece‘de forma giyen, Fenerbahçe alt yapısından yetişmiş Berkay Candan‘a çevirdiler.

Berkay takımı ile anlaştı ve kontratını feshederek serbest kaldı. Fenerbahçe Beko 2 yıllık kontrata imza attı, yakında resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Kendisi ile koç Sarıca yönetimindeki Pınar Karşıyaka da ilgileniyordu.

1993 doğumlu olan 2.05 metre boyundaki Berkay özellikle Uşak’taki performansı ile dikkatleri üstüne çekmişti ancak sonrasında gerek Eskişehir’de gerekse geçen sezon Büyükçekmece’de beklentileri karşılayamadı, 28 maçta ortalama 20.5 dakika süre almasına rağmen 7.2 sayı, %36.0 3sayı, 3.8 ribaund, 1.2 asist istatistikleri üretebilmişti. Fenerbahçe’nin de 4 numaraya yapacağı yabancı eklemesinin ardından iyice genişleyecek uzun rotasyonunda yine fazla süre bulabileceğini düşünmüyorum…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …