Güncel Haberler

RESMİ: Partizan Thomas’ı Euroleague Ekiplerinin Elinden Aldı!

Euroleague özel davetiyesi için Zenit’le son ana kadar yarışsa da kaybeden ve yeni sezonda Eurocup‘da mücadele edecek olan Partizan, flaş bir transfere imza attı.

Koç Trinchieri yönetimindeki Sırp ekibi Sassari ile çok iyi bir sezon geçiren ve başta Zalgiris olmak üzere bir çok takımın dikkatini çeken atletik 4 numara RaShawn Thomas ile 2 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Sassari’nin FIBA EuropeCup şampiyonluğuna ulaşmasında büyük bir rolü olan Thomas, 15.5 sayı, 6.4 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Aynı zamanda Hollanda temsilcisi Leiden karşısında sergilediği 40 sayı, 16 ribaund, 54 verimlilik puanı ile de organizasyon tarihinin en iyi performansını sergilemişti. Serie A’da ise 12.5 sayı, 6.6 ribaund ile takımının finale çıkmasını sağlayan isimlerden biri olmuştu.

Thomas kariyerinde ilk defa Adriyatik Lig ve Eurocup’da mücadele edecek.

Müthiş bir atlet olan Thomas, çabuk ayakları ve elleri ile savunmada da pozisyonu için özel bir oyuncu. Açık alanda çok etkili olan ve tempo yükseldikçe değeri, katkısı artan Birleşik Amerikalı forvet, şut tehditinin de bulunmasıyla beraber komple bir forvet. Eurocup seviyesinde önünün açık olduğunu ve önümüzdeki sezon onu büyük ihtimalle Euroleague’de göreceğimizi düşünüyorum. Maalesef tüm Eurocup ve Şampiyonlar Ligi temsilcilerimiz için kaçan balık oldu…

https://www.youtube.com/watch?v=bOw47p3OJQE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …