Güncel Haberler

RESMİ: Gaziantep’in Rakibi Tenerife’ye Danimarkalı Guard

Önümüzdeki sezon FIBA Şampiyonlar Ligi C grubunda temsilcimiz Gaziantep ile mücadele edecek olan İspanyol ekibi Tenerife guard rotasyonuna önemli bir takviye yaptı.

Manresa forması ile geçen sezon Liga Endesa’da 36 maça çıkan Danimarkalı guard Gabriel Lundberg 22.9 dakika süre alırken 10.3 sayı, %33.0 3sayı, 2.8 ribaund, 3.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 1.93 boyunda olan 1994 doğumlu guard milli takım forması ile ise 7 maçta 36.3 dakika süre alırken 21.3 sayı, %36.6 3sayı, 7.0 ribaund, 4.0 asist ile takımını sırtlamıştı.

Atletik özellikleri, çabukluğu ve deliciliği ile ön plana çıkan yetenekli guard her geçen gün gelişimini sürdürüyor. Danimarka’dan sonra Manresa’da gösterdiği başarılı performans ile kendisini Şampiyonlar Ligi sahnesine atmayı başardı. Dış şutlarını biraz daha istikrarlı hale getirirse onu bir kaç sezon sonra Euroleague’de görmemiz beni şaşırtmaz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …