Güncel Haberler

Karşıyaka Guard Rotasyonuna Yunus’u Ekleyecek

Geride bıraktığımız sezon Türk Telekom ile başarılı bir dönem geçiren Yunus Emre Sonsırma, koç Sarıca ile yeniden yapılanma sürecine giren Pınar Karşıyaka ile anlaşmak üzere. Yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

1.92 boyunda olan 1992 doğumlu olan Sonsırma BSL’de 31 maçta 17 dakika süre alırken 5.0 sayı, %41.4 3sayı, 1.5 ribaund, 1.4 asist ve Eurocup’da 10 maçta 13 dakika süre alırken 1.9 sayı, 1.0 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Kenardan gelerek enerjisi, topa yaptığı baskı ve yüksek yüzdeli şutları ile katkı verirken aynı zamanda takımın organizasyonunu da iyi sağlayan bir oyun kurucu. Koç Sarıca’nın baskılı sistemi ve tam saha basketbolunda görev adamı olarak faydalı olabilecek bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …