Güncel Haberler

RESMİ: CSKA Strelnieks ile İmzaladı

Yeniden yapılanan CSKA Moskova Euroleague’in tecrübeli guardlarından biri olan Janis Strelnieks‘i kadrosuna kattığını resmi olarak açıkladı.

Sizlere daha önce ilettiğim gibi taraflar zaten 2 yıllık bir kontrat üzerinde prensipte anlaşmışlardı, şimdi resmiyete döktüler. Bu kontratla beraber Strelnieks toplam 2.5 milyon euro kazanacak. Letonyalı milli oyuncu ile Valencia ve Khimki de ilgileniyorlardı.

29 yaşındaki tecrübeli guard sakatlanmadan önce Olympiakos ile forma giydiği maçlarda Euroleague sahnesinde 8.8 sayı, 2.0 asist ve 1.9 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Sağlıklı kalabilirse hem takımını verimli şekilde organize eder hem de gerektiğinde yüksek yüzdeli şutları ve akıllı penetreleri ile skora katkı verir. Sade ve istikrarlı oyunu ile her koçun çalışmak isteyebileceği bir lider.

https://youtu.be/SESU9ClGNbQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …