Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe ve Ennis Vedalaştılar

Fenerbahçe Beko sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği NBA patentli Tyler Ennis ile resmi olarak vedalaştı.

Sadece 5 maç oynadıktan sonra ayak bileği kırılan ve sezonun geri kalanında forma giyemeyen Ennis, 2018-19 sezonunda süre aldığı 3 Euroleague maçında 6.3 sayı, 1.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekildeydi:

Yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko, Kanadalı oyuncumuz Tyler Ennis ile karşılıklı olarak anlaşmış ve sözleşmedeki ikinci yıl opsiyonunun kullanılmaması kararı alınmıştır.

Fenerbahçe Beko’ya 2018-2019 sezonunda transfer olan Tyler Ennis, Ekim ayında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle formasından uzun süre uzak kalmıştı.

Yaşadığı önemli sakatlık, Ennis’in Fenerbahçe Beko formasıyla çıktığı maç sayısının artmasına engel olsa da; sporcumuz bu süreçte, karakteri ve ortaya koyduğu performansla, hem takım arkadaşlarının hem de Fenerbahçe taraftarlarının büyük sevgisini kazanmıştır.

En sağlıklı ve güçlü şekilde parkelere dönüş yapacağına inandığımız Tyler Ennis’e, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …