Güncel Haberler

RESMİ: Lokomotiv Kuban BBL’nin MVP Guardını Kaptı!

Önümüzdeki sezon Eurocup ve VTB Lig‘de zirveye oynamak isteyen, koçluk görevine de Banchi’yi getiren Lokomotiv Kuban ilk hamlesini de Almanya easyCredit BBL’nin MVP guardını getirerek yaptı.

Daha önce ülkemizde Darüşşafaka forması da giymiş olan ve Oldenburg ile harika bir sezon geçiren Will Cummings Rus ekibi ile 2 yıllık kontrata imza attı.

26 yaşında olan 1.88 boyundaki Birleşik Amerikalı guard BBL’de 31 maçta görev alırken 20.5 sayı, 4.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Lider özellikleri, açık alanda hem organizatör hem de bitirici olarak etkili bir guard olması ve yarı sahada ikili oyunlar sonunda potaya yaptığı süratli ve etkili penetreleri ile öne çıkan Cummings aynı zamanda da savunmada mesai harcamayı seven bir oyun kurucu. Yeni sezonda koç Banchi’nin sahadaki gözü kulağı olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …