Güncel Haberler

El Chacho’nun Yeni Talibi Unicaja Malaga

CSKA Moskova ile kontratındaki opsiyon 12 Temmuz’da sona erecek olan ve henüz geleceğini karar vermemiş olan İspanyol yıldız Sergio Rodriguez‘e bir İspanyol takımı daha talip oldu.

El Chacho lakaplı yıldız guard ile Olimpia Milano ile Valencia da yakından ilgileniyorlar. Ayrıca eski takımı Real Madrid de De Colo’yu Fenerbahçe’ye kaptırdıktan sonra rotasını ona çevirmişti. Son olarak Eurocup takımı Unicaja Malaga da İspanyol oyun kurucunun kapısını cömert bir teklifle çalmış durumda.

Ancak El Chacho’ya yakın kaynaklar Euroleague’de zirveye oynayan takımlardan birinde yer almak istediğini bu nedenle CSKA ile yola devam etmezse eski takımı Real Madrid’e daha yakın olduğunu söylüyorlar.

32 yaşında olan 1.91 boyundaki Rodriguez Euroleague sezonunu 10.2 sayı, %39.2 3sayı, 1.5 ribaund, 4.5 asist istatistikleri ile tamamlamıştı.

https://youtu.be/DH-RIbmz5_Y

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …