Güncel Haberler

Valencia da Rodriguez Yarışına Katıldı

Euroleague‘e tekrar dönen Valencia guard rotasyonuna yıldız bir ismi katabilmek için tüm şartlarını zorluyor. De Colo’nun NBA’e yönelmesinin ardından bu kez bir diğer CSKA’lıyı listenin en üst sırasına aldılar.

CSKA ile önümüzdeki sezon kontratı bulunmasına rağmen çıkış opsiyonu kendinde olan Sergio Rodriguez henüz Rus ekibine cevabını iletmedi. İspanyol yıldız ile Olimpia Milano da yakından ilgileniyor. Valencia da bu noktada devreye girmiş durumda.

Yarasalar 2017 yazında da onunla ilgilenmiş ancak CSKA Moskova ile 2 yıllık kontrata imza atmıştı. CSKA henüz onu takımda tutup tutmama konusunda kararını iletmediği gibi Rodriguez de gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor. Rodriguez’in CSKA ile opsiyonu 12 Temmuz’a kadar devam ediyor ve takımdan ayrılmak isterse 450.000 Euro ödemek durumunda.

32 yaşında olan 1.91 boyundaki Rodriguez Euroleague sezonunu 10.2 sayı, %39.2 3sayı, 1.5 ribaund, 4.5 asist istatistikleri ile tamamlamıştı. Valencia’da çok daha fazla sorumluluk alacağı ve tam anlamıyla takımın direksiyonun kendisinde olacağı kesin. Her ne kadar Valencia’ya sınıf atlatacağı bir gerçek olsa da ben onun Valencia ve Milano dışında şampiyonluk yolunda daha iddialı takımlardan da teklif beklediğini bu nedenle acele etmediğini düşünüyorum.

https://youtu.be/DH-RIbmz5_Y

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …