Güncel Haberler

Real Madrid Rotasını Rodriguez’e Çevirdi

İspanyol devinin ana hedefi De Colo’ydu ancak Fransız yıldız Fenerbahçe’ye kaptırdıkları için rotalarını eski oyuncularına çevirdiler.

Guard rotasyonuna yıldız bir ismi daha katmak Real Madrid, eski oyuncusu Sergio Rodrgiuez‘i gündemine aldı. CSKA Moskova ile geleceği henüz netleşmemiş olan İspanyol guard ile Olimpia Milano ile Valencia da yakından ilgileniyorlar.

Rodriguez’in CSKA ile opsiyonu 12 Temmuz’a kadar devam ediyor ve takımdan ayrılmak isterse 450.000 Euro ödemek durumunda.

32 yaşında olan 1.91 boyundaki Rodriguez Euroleague sezonunu 10.2 sayı, %39.2 3sayı, 1.5 ribaund, 4.5 asist istatistikleri ile tamamlamıştı. Llull ve Campazzo ile birlikte harika bir guard rotasyonu oluşturacaklarını düşünüyorum. Rodriguez artık Euroleague sertliğinde tek başına tüm yükü çekebilecek bir yıldız değil. Bu nedenle süreleri 20-25 dakika arasında sınırlı kalacaktır ve zaman zaman CSKA’da olduğu gibi bitirici rolünde de olacaktır özellikle Campazzo ile birlikte oynarken. Özetle Real De Colo’yu alamamış olsa da bu hamleyle yine de kadrosunu net olarak güçlendirmiş olacak.

https://youtu.be/DH-RIbmz5_Y

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …