Güncel Haberler

İsrailli Yıldız Milano ve Maccabi Tel Aviv’in Radarında

Kariyerini NBA‘de geçiren tecrübeli forvet Omri Casspi‘nin önceliği NBA olsa da Euroleague takımlarının radarında yer alıyor.

Son olarak Memphis Grizzlies forması giyen ve Şubat 2019’dan bu yana serbest olan İsrailli forvetin önceliği NBA olsa da istediği teklifi şuana kadar alabilmiş değil. Olimpia Milano ile Maccabi Tel Aviv de durumunu yakından takip eden takımlar arasında yer alıyorlar.

2.06 boyunda olan 1988 doğumlu Casspi, geride bıraktığımız sezon sadece 36 maçta forma giyebildi. Ortalama 14.5 dakika süre alırken 6.3 sayı, %34.9 3sayı, 3.2 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Dış şut tehditi ve topu yere vurup adam geçebilmesi ile yarı saha basketbolunda oyunu açabilecek bir 4 numara olabileceği gibi uzun beşlerde 3 numarada da görev alıp ters eşleşme yaratabilecek bir oyuncu. Euroleague seviyesinde etkili bir hücum silahı olacaktır Casspi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …