Güncel Haberler

Barcelona İç Transferde de Tam Gaz Devam Ediyor

Dış transferde Higgins ile Davies hamlelerini resmi olarak açıklayan, Mirotic ve Abrines’i de yakında açıklaması beklenen Barcelona, Pau Gasol’ü de ikna etmeye çalışıyor. Bu süreç devam ederken iç transferi de unutmadılar.

Claver ile kontrat yenileyen ve Heurtel ile de prensipte anlaşan Katalan ekibi, Macar forvet Adam Hanga ile de 4 yıllık toplam 8 milyon dolar değerinde yeni bir kontrat üzerinde anlaştılar, yakında resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

1989 doğumlu olan 1.99 boyundaki Hanga, Liga Endesa’da 35 maçta forma giyerken 9.9 sayı, 3.9 ribaund, 1.5 asist ve Euroleague’de ise 27 maçta 8.8 sayı, 4.0 ribaund, 1.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Hücumda istikrarsız dış şutlarına rağmen atletizmi ve deliciliği ile önemli katkılar verirken savunmada ise koç Pesic’in sahadaki lideriydi Macar forvet. 5 numara hariç diğer tüm pozisyonları savunabilen Hanga, yıldızlarla dolu olacak yeni Barça kadrosunun ağır işçilerinden biri olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …