Güncel Haberler

FLAŞ: Barcelona’yı Durdurabilene Aşk Olsun!

Katalan ekibi önümüzdeki sezon için rüya bir kadro kurma yolunda adımlarını sert ve kararlı bir şekilde atmaya devam ediyor.

Koç Pesic ile yola devam eden Barcelona Lassa, Higgins ve Davies hamlelerini resmi olarak açıklamış, Mirotic ile Abrines konusunda da prensip anlaşmasına varmışlardı. Şimdi sırada bir büyük bomba daha yer alıyor, eski oyuncuları Pau Gasol‘ü ikna etmeye çalışıyorlar!

Son olarak 2001 yılında Barça forması giyen 38 yaşındaki veteran yıldızın önceliği NBA’de kalmak olsa da Katalan ekibi kurdukları güçlü kadroyla eski oyuncularını ikna çabasında.

Gasol elbette yaşlandı ve eski gücünde değil. Ama hem içerden hem dışardan tehditi, yüksek basketbol IQ’su ve müthiş tecrübesi ile Euroleague seviyesinde çok ama çok önemli bir fark yaratır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …