Güncel Haberler

Sırp Devin Yeni Adresi Belli Oldu

Sırbistan milli takıkmının da Dünya Kupası’ndaki en önemli kozlarından biri olacak dev uzun Boban Marjanovic‘in yeni adresi belli oldu.

Dev uzun Dallas Mavericks ile 2 yıllık toplam 7 milyon dolar değerindeki kontrat üzerinde anlaşma sağladı. Böylece diğer iki Avrupalı yıldız Luka Doncic ve Kristaps Porzingis ile buluşmuş oldu.

30 yaşındaki Marjanovic, geride bıraktığımız sezon 58 maçta ortalama sadece 12 dakika süre almasına rağmen 7.3 sayı, 4.6 ribaund gibi verimli istatistikler üretmişti. 2015 yılından bu yana NBA’de mücadele eden Sırp uzun San Antonio Spurs, Detroit Pistons ve Los Angeles Clippers formaları ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …