Güncel Haberler

RESMİ: Tenerife Gürcü Uzunu Açıkladı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde ve İspanya Liga Endesa‘da eski günlerine dönmek isteyen Tenerife pota altına önemli bir takviye yaptığını açıkladı.

2 kere Euroleague şampiyonluğuna ulaşmış olan Giorgio Shermadini ile 1+1 yıllık kontrat imzaladılar.

2.17 boyunda olan 1989 doğumlu tecrübeli uzun ise Liga Endesa’da 37 maçta ortalama 18.5 dakika süre alırken 9.5 sayı, 4.7 ribaund ile katkı vermişti. Eurocup’da da 19 maçta 18.1 dakika sahada kalmış ve 12.5 sayı, 4.6 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez forma giyecek Shermadini’nin tecrübesi, alçak posttaki etkinliği ve fiziği ile fark yaratabileceğini düşünüyorum. Turnuvanın ilk yılında şampiyonluğa ulaşan Tenerife’nin bu hamleyle beraber tekrar eski günlerine dönme yolunda önemli bir hamle yaptığını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …