Güncel Haberler

FLAŞ: Fenerbahçe’de Guard Rotasyonu için Yeni Bir İsim Gündemde!

Guduric ile Melli’yi NBA’e kaptıran, Ennis ile Green ile de yollarını ayıran Fenerbahçe Beko‘da De Colo’nun yanı sıra bir guard transferi için daha haraketli saatler yaşanıyor.

Trendbasket’in haberine göre sarı lacivertlilerin listesinde yer alan isimlerden biri de eski Tofaşlı Pierria Henry. Yetenekli guard ile bir çok Euroleague takımı ile ilgileniyor ve aynı zamanda NBA sevdası da devam ediyor.

1.93 boyunda olan 1993 doğumlu Birleşik Amerikalı guard Unics Kazan formasıyla Eurocup sahnesinde 21 maçta 10.4 sayı, 4.1 ribaund, 5.3 asist ve VTB Lig’de ise 19 maçta 11.1 sayı, 3.7 ribaund, 4.2 asist ile ne kadar çok yönlü bir oyuncu olduğunu göstermişti. Güçlü fiziği, topa yaptığı müthiş baskı ve deliciliği ile ön plana çıkmış bir guard olan Henry, açık alanda da verimliliğini arttıran, tempoyu seven bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon sarı lacivertlilerin Dixon, Guduric ve Sloukas’dan oluşan rotasyonda topa baskı, savunma sertliği ve delicilik gibi konularda yaşadıkları tüm eksikleri giderebilecek bir oyuncu Henry, doğru hamle olur.

https://youtu.be/lVyTWIeO6Y4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …