Güncel Haberler

Henry Unics Kazan’dan Resmen Ayrıldı, Euroleague Takımları Peşinde

Geride bıraktığımız sezon zaman zaman sakatlıklardan dolayı istikrarını kaybetmiş olsa da süre aldığı maçlarda iyi bir performans sergileyen Pierria Henry Rus ekibi Unics Kazan‘dan ayrıldı.

Hem Tofaş hem de Unics Kazan formasıyla Eurocup seviyesinde ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu gösteren Henry ile bir çok Euroleague takımı yakından ilgileniyor. Bu ekiplerin başında ise Valencia, Olympiakos ve Panathinaikos geliyor.

Güçlü fiziği, topa yaptığı müthiş baskı ve deliciliği ile ön plana çıkmış bir guard olan Henry, açık alanda da verimliliğini arttıran, tempoyu seven bir oyuncu. 1.93 boyunda olan 1993 doğumlu Birleşik Amerikalı guard Eurocup sahnesinde 21 maçta 10.4 sayı, 4.1 ribaund, 5.3 asist ve VTB Lig’de ise 19 maçta 11.1 sayı, 3.7 ribaund, 4.2 asist ile ne kadar çok yönlü bir oyuncu olduğunu göstermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=lVyTWIeO6Y4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …