Güncel Haberler

SON DAKİKA: Bir Euroleague Yıldızı Daha NBA’e Gidiyor!

Geride bıraktığımız sezon Euroleague sahnesinde Baskonia forması ile etkili bir performans sergileyen Fransız pivot Vincent Poirier de NBA yolcusu!

2.13 boyunda olan 25 yaşındaki Fransız uzun, Boston Celtics ile 2 yıllık kontrata imza atacak.

Euroleague’de sezonun en iyi ikinci beşine seçilen Poirier, Baskonia forması ile 34 maçta 11.2 sayı, 8.2 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Fiziksel oyunu sevmesi, boyuna nazaran çabuk ayakları, iyi bir ikili oyun bitiricisi olması ve çember koruma konusunda yetenekleri ile NBA’de rahatlıkla ikinci uzun olabilecek, istikrarı ile uzun yıllar forma giyebileceğini düşündüğüm bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …