Güncel Haberler

ASVEL Gaziantepli Uzun ile İlgileniyor

Euroleague‘in yeni takımlarından Asvel Villeurbanne, ülkemizde Gaziantep forması ile çok iyi bir sezon geçiren Nijeryalı pivot ile ilgileniyor.

Fransız ekibi pota altı rotasyonuna bir takviye yapmak istiyor ve bu noktada listelerinde yer alan isimlerden biri de Tonye Jekiri. Nijeryalı uzun ile sizlere daha önce ilettiğim gibi Galatasaray Doğa Sigorta da ilgileniyordu.

2.13 boyunda olan 1994 doğumlu Jekiri, atletizmi, savaşçı kimliği, savunma ve ribaundlardaki sertliği ile Asvel’e rahatlıkla uyum sağlayabilecek bir uzun. Gaziantep’te düzen basketbolu içerisinde pasör özelliğini de her geçen gün geliştiren ve artık alçak postta da etkili bir silah olmaya başlayan Nijeryalı uzun Euroleague seviyesinde de iş yapabilecek kalitede bir profesyonel.

Geride bıraktığmız sezon Gaziantep forması ile 31 maçta görev almış ve 29.2 dakika sahada kalırken 12.8 sayı, 10.2 ribaund, 2.2 asist, 18 verimlilik puanı istatisttiklerine imza atmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …