Güncel Haberler

Gist Panathinaikos’dan Ayrıldı, Khimki ve Zalgiris Devrede!

Daha önce ülkemizde Fenerbahçe forması da giymiş olan tecrübeli uzun James Gist 7 sezonun ardından Panathinaikos macerasını noktaladı.

32 yaşındaki atletik uzun 2012-13 sezonunj ortasında geldiği Yunan ekibinden ayrıldığı için şuanda serbest konumda. Kendisi ile 2 Euroleague ekibi Khimki ve Zalgiris Kaunas yakından ilgileniyorlar.

Geride bıraktığımız sezon Euroleague’de 7.8 sayı, 3.5 ribaund, 1.2 asist ile oynamış olan Gist hem Mickey’i kaybetmiş Khimki’ye hem de Davis’i kaybetmiş olan Zalgiris’e tecrübesi ve atletizme ile uyum sağlayıp katkı verebilir, bakalım onu hangi takımda izleyeceğiz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …