Güncel Haberler

RESMİ: Ayon Real Madrid ile Vedalaştı

Gustavo Ayon beklendiği Real Madrid’den ayrıldı.

Kulübün basketboldan sorumlu Juan Carlos Sanchez yaptığı açıklamada Meksikalı uzunun kişisel sebeplerden dolayı basketbol hayatına Real Madrid ve Avrupa’da devam etmeyeceğini belirtti.

Ayon da bu açıklamaları destekler şekilde hedefinin tekrar NBA’e dönmek olduğunu dile getirmişti zaten. Bir dönem temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile de adı geçen ve halen Euroleague takımlarının yoğun ilgisi bulunan tecrübeli uzunun kariyeri Temmuz ayında şekillenecek.

Geride bıraktığımız sezon Real Madrid ile Euroleague’de 8.3 sayı, 6.0 ribaund, 2.9 asist ve şampiyonluğa ulaştıkları Liga Endesa play-off’larında ise 6.1 sayı ortalamaları ile katkı vermişti.

https://youtu.be/VwHGEmdusC8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …