Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız Sezonu Boş Geçiren Brown ile Anlaştı

Anadolu Efes ile kontratı olmasına rağmen geçen yaz planlarda yer almayan ama buna rağmen takımda kalma konusunda ısrarcı olup sezonu boş geçiren tecrübeli forvet Derrick Brown tekrar Euroleague sahnesine dönüyor.

Adriyatik Lig şampiyonu olan ve tekrar Euroleague’e dönen Kızıl Yıldız Brown ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını resmi olarak açıkladı.

Son olarak 2017-18 sezonunda Euroleague’de Anadolu Efes forması giyen NBA patentli forvet 7.2 sayı, 2.3 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile katkı yapmıştı. Solak forvet hem orta mesafe hem de dış şut tehditinin yanı sıra yüzü dönük, topu yere vurarak da adam eksiltebilen, konsantre olduğu zaman komple bir hücum silahı. Ancak savunma yapmayı pek sevmiyor. Mental olarak toparlanabilirse Kızıl Yıldız’ın önemli hücum silahlarından biri olur.

https://youtu.be/RUIhbbwmu50

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …