Güncel Haberler

Tofaş’ın Transfer Hamleleri Netleşiyor

Önümüzdeki sezon tekrar Eurocup‘da mücadele edecek olan ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde de yine yarı final hedefleyen Tofaş, transferin erken davranan takımları arasında yer alıyor.

İç transferde kaptan Sammy Mejia ile nikah tazeleyen ve dış transferde ilk hamlesi olan Berk Uğurlu’yu açıklayan Bursa temsilcisi, iç transferde diğer hamlelerini netleştirmeye başladı.

Koç Ene’nin raporu doğrultusunda alınan kararlar ve gelişmeler şu şekilde:

  • Sözleşmesi sona eren Kamerunlu uzun Kenny Kadji ile yollar ayrılıyor. Önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.
  • Genç forvet Berkan Durmaz‘a Fenerbahçe’nin bir ilgisi olsa da devam eden bir kontratının olması ve 500 bin dolar civarında bir bonservisinin olması transferini zorlaştırıyor.
  • Yiğit Arslan takımdan ayrıldı ve Galatasaray ile anlaştı.
  • Sezon içerisinde ciddi bir sakatlık geçiren ve ne zaman döneceği net olmayan Diante Garrett hakkında koç Ene ve teknik ekip henüz kararını vermedi.
  • Frank Elegar ile yollar ayrılıyor. Önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.
  • Geçtiğimiz sezon Büyükçekmece ve Buducnost’da izlediğimiz, özellikle Büyükçekmece forması ile çok iyi işler çıkaran pivot Devin Williams ile anlaşma sağlandı, yakın zamanda resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
  • Takımın en istikrarlı isimlerinden olan atletik forvet Kyle Weems‘in takımdaki geleceği 1-2 hafta içerisinde netlik kazanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …