Güncel Haberler

Olympiakos Gündemine Yeni Bir Uzun Aldı

Koç Blatt yönetiminde pota altı rotasyonuna LeDay yerine bir takviye yapmak isteyen Olympiakos‘un hedefinde yeni bir isim var.

Kötü bir sezonu geride bırakan Olympiakos’un ana hedefi Euroleague’de play-off yarışında var olabilmek ve bunun için pota altını güçlendirmeleri gerektiğini çok iyi biliyorlar. Bunun için Darüşşafaka’dan ayrılan iki isim Michael Eric ile Jeremy Evans’dan haber bekliyorlar ve eski oyuncuları Othello Hunter da gündemlerinde yer alıyor. Ancak bu isimlerde somut bir gelişme yaşanmadığı için farklı bir isme yönelmeye karar verdiler.

Kırmızılar son 2 sezonu Khimki forması ile geçiren Malcolm Thomas‘ı gündemlerine aldılar. NBA patentli tecrübeli uzunu takımda kalması beklenen Milutinov’u yedeklemek için transfer etmek istedikleri söyleniyor.

2.06 boyunda olan 1988 doğumlu tecrübeli uzun geride bıraktığmız sezon Euroleague sahnesinde 30 maçta ortalama 20.2 dakika süre almış ve 8.6 sayı, 5.0 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Atletizmi, mobil bir uzun olması ve dış şut tehditinin de bulunması onu değerli bir parça haline getiriyor. Savunmada da çabuk ayakları ve atletizmi sayesinde adam değişmelerde fazla sırıtmıyor. Koç Blatt’ın sistemine tecrübesi ve mevcut özellikleri ile as uzun olarak iyi katkı verecektir. Zaten Khimki ile Euroleague seviyesinde kendisini kanıtlamıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=31WhYXwMR_I

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …