Güncel Haberler

Durant Serbest Kaldı!

NBA‘in en önemli yıldızlarından biri olan Kevin Durant beklendiği gibi Golden State Warriors ile arasındaki kontratta yer alan opsiyonu kullanmadı serbest kaldı!

Kevin Durant, Golden State Warriors’taki kontratında yer alan 31.5 Milyon Dolarlık oyuncu opsiyonunu kullanmayarak 1 Temmuz’da serbest kalmayı tercih etti. Yıldız forvet, final serisinde geçirdiği sakatlık nedeniyle gelecek sezon büyük olasılıkla normal sezonda hiç forma giyemeyecek.

Şuanda menajeri ile New York’da bulunan 30 yaşındaki Durant, 1 Temmuz itibariyle kendisiyle ilgilnene Brooklyn Nets, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers, New York Knicks, Philadelphia 76ers ve Toronto Raptors ile görüştükten sonra kararını verecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …