Güncel Haberler

FLAŞ: Heurtel Barcelona’da Kalıyor!

As oyun kurucusunu belirleme konusunda karar aşamasında olan Barcelona Lassa, Sloukas’ın Fenerbahçe’de kalmaya karar vermesinin ardından yıldız guardı Thomas Heurtel‘e yeni bir kontrat önermeye karar verdi.

Eurohoops’un haberine göre İspanyol devinin Heurtel’e sunduğu ve Fransız guardın kabul ettiği kontrat 2+1 yıllık olacak ve kazancı 3 yıllık vergiler dahil toplam 11 milyon Euro olacak. Resmi açıklamanın da yakında gelmesi bekleniyor.

Liga Endesa final serisinde Real Madrid karşısında harika bir performans sergileyen ve kendini bir kez daha kanıtlayan Fransız millli oyuncu böylece Sloukas’ın Fenerbahçe’de kalmasından dolayı en karlı çıkan isim oldu.

2 yıl önce Anadolu Efes’den ayrılarak Barcelona’ya gelmiş olan 30 yaşındaki Heurtel geride bıraktığımız Euroleague sezonunu 10.4 sayı, %45.0 3sayı, 4.8 asist gibi dikkat çekici istatistiklerle tamamlamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …