Güncel Haberler

RESMİ: Karşıyaka koç Bauermann ile yollarını ayırdı

Önümüzdeki sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde tekrar play-off yarışına dahil olmak isteyen Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz sezon ortasında göreve getirdiği Alman koç Dirk Bauermann‘ın opsiyonunu kullanmadı ve resmi olarak yollarını ayırdı.

Kulüpten yapılan resmi açıklama:

2018-2019 sezonunda kulübümüzde göreve gelen başantrenör Dirk Bauermann ile yollarımız karşılıklı anlaşma sonucunda ayrılmış bulunmaktadır.

Sayın Dirk Bauermann’a çalışma süresi boyunca Pınar Karşıyakamıza yapmış olduğu tüm katkılardan ötürü teşekkür eder ve bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dileriz.

Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şubesi

Koç Bauermann’ın yayınladığı veda mesajı:

“Bugün, harika Karşıyaka’dan ayrılırken Başkanımız Sayın Turgay Büyükkarcı’ya ve Genel Menajerimiz Selim Çınar’a bu harika kulüpte çalışma fırsatını sundukları için teşekkür etmek istiyorum. En önemlisi de inanılmaz destekleri için büyük taraftarımıza teşekkür etmek isterim. Her zaman kalbimde olacaksınız.

Sevgilerimle.”

Dirk Bauermann

Bilindiği üzere İzmir ekibi daha önce tarihi başarılara ulaştıkları koç Ufuk Sarıca ile anlaşmıştı. Yakında resmi açıklamanın da yapılması gerekiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …