Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi Tel Aviv Wolters’ı Açıkladı

Önümüzdeki sezon tekrar Euroleague play-off yarışına dahil olmak isteyen Maccabi Tel Aviv sizlere daha önce ilettiğim üzere guard rotasyonu için listenin başına Zalgiris Kaunas forması giyen Birleşik Amerikalı guard Nate Wolters‘ı almıştı.

Koç Sfairopoulos yönetimindeki İsrail ekibi Wolters ile 2 yıllık toplam 700 bin dolar değerinde bir kontrata imza atarken, mevcutta Zalgiris Kaunas ile devam eden bir kontratı olduğu için Litvanya ekibine de 200 bin euro bonservis ödeyecekler.

1.93 boyunda olan 28 yaşındaki Wolters, geride bıraktığımız sezon Zalgiris ile 28 Euroleague maçında boy göstermiş ve 11.2 sayı, 3.8 asist, 2.8 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Wolters’ı daha önce ülkemizde Beşiktaş forması ile de izlemiştik.

Koç Jasikevicius öğretiminden geçmiş guardların son yıllarda ne kadar başarılı işlere imza attığını düşününce Maccabi’nin de doğru bir seçim yaptığını söylemek yanlış olmaz. Hem organizasyon hem de kendi skorunu yaratabilme konusunda etkili olan Wolters, koç Sfairopoulos’un saha içindeki eli olabilecek bir oyun kurucu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …