Güncel Haberler

SON DAKİKA: Ceza Ertelendi, Fenerbahçe Taraftarı Final Maçında Olacak

Bildiğiniz üzere Fenerbahçe Beko final serisi boyunca Anadolu Efes karşısında Sinan Erdem’deki maçlarda taraftarlarının 6 anons alması ile birlikte bu akşam oynanacak 7. ve son maçta taraftarından yoksun yer alacaktı.

Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un dün açıkladığı ceza erteleme başvurusu Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu tarafından kabul edildi ve sarı lacivertli taraftarlar bugün oynanacak kritik maçta yerlerini alabilecekler.

Fenerbahçe’nin konuyla ilgili paylaşımları şöyle:

“Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın, bu akşam deplasmanda Anadolu Efes ile oynayacağı final serisi yedinci maçı için, aldığımız seyircisiz oynama cezasına kulübümüzün yaptığı itiraz Tahkim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve cezanın ertelenmesine karar verilmiştir.

Bu akşamki karşılaşmada taraftarlarımız deplasman tribününde yer alacak olup, deplasman tribünü bilet satışı, az sonra Mobilet üzerinden başlayacaktır.

Mücadele için kişi başı satın alınabilecek bilet sayısı 1 (bir) olarak belirlenmiştir.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …