Güncel Haberler

SON DAKİKA: Fenerbahçe 2 Maç Seyircisiz Oynama Cezası Aldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisinin ilk 5 maçında Sinan Erdem’deki maçlarda küfürlü tezahürattan dolayı sürekli anons alan ve karşılığında çeşitli para cezaları alan Fenerbahçe Beko‘ya yönetmelik gereği beklenen ağır ceza da geldi.

Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere seri boyunca Sinan Erdem’deki maçlarda 7. anonsu alan sarı lacivertliler Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 2 deplasman maçında seyircisiz oynama cezası aldılar. Böylelikle final serisinde gerekirse Sinan Erdem’de oynanacak 7. maçta ve yeni sezonda Anadolu Efes karşısında deplasmanda oynayacakları ilk BSL maçında taraftarlarından yoksun olacaklar.

Ayrıca Fenerbahçe Yöneticisi Semih Özsoy’a 45 gün hak mahrumiyeti ve 125 bin TL para cezası verildi.

Anadolu Efes’e ise 15 bin TL para cezası verildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …