Güncel Haberler

Sarıca: Semtime geri döndüm

Pınar Karşıyaka ile yeniden anlaşan Ufuk Sarıca, “Semtime geri döndüm” derken, “Karşıyaka kenetlendiği zaman çok büyük başarılar kazanacak bir potansiyele ve basketbol kültürüne sahip” yorumunu yaptı.

Sarıca’nın ilk mesajları şöyle:

  • İki gündür Karşıyakalılar’dan binlerce tebrik mesajı aldım. Sevildiğimi biliyordum ama bu kadarını tahmin edemezdim. Sonuçta semtime geri dönmenin mutluluğunu hissediyorum.
  • Karşıyaka’da yarım kalan hikayemiz yok, birlikte çok büyük başarılara ulaştık. Şimdi yeni bir hikayeyi yine birlikte yazacağız.
  • Son 3 yılda play off oynamamasından dolayı başarıya aç bir camia var. Ölü toprağını üzerimizden atıp yeniden başarılar peşinde koşacağız.
  • İlk yılı toparlanma süreci olarak görüyoruz ama bunun içinde play off’lara mümkün olan en iyi yerden katılmak mutlaka olacak. Projeyi geliştirerek sürdürecek ve her yıl üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Yeni oluşum içinde sabretmemiz gereken bir sürece ihtiyacımız var.
  • Ligdeki iki büyük bütçeye yetişmek mümkün değil ama başarıyı salt bütçe işi olarak da görmemek gerekir. Şundan eminim ki Karşıyaka camiası kenetlendiğinde arkasından büyük başarılar gelir.
  • İyi bir Pınar Karşıyaka lige renk katar ve Türk Basketbolu’na önemli katkılar yapar. Olağanüstü taraftarımız bizim için itici güç olacak. Salonumuzda eskiden olduğu gibi boş yer kalmayacağından da eminim. Karşıyaka’nın savaşçı ruhunu yeniden ortaya çıkaracağız.

Kaynak: Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …