Güncel Haberler

Tecrübeli Skorer Euroleague Takımlarının Radarında

Panathinaikos ile yollarını ayıran ve şuanda serbest olan tecrübeli skorer Keith Langford başta yeni Euroleague takımları olmak üzere bir çok ekibin gündeminde yer alıyor.

Solak skorer ile ilgilenen kulüpler arasında önümüzdeki sezon Euroleague’in yeni takımları olarak izleyeceğimiz ASVEL Villeurbanne ile Alba Berlin‘in yanı sıra Kirolbet Baskonia da yer alıyor. Tecrübeli oyuncunun Haziran’ın sonuna kadar kararını vermesi bekleniyor.

Geride bıraktığımız sezon Euroleague sahnesinde 25 maçta ortalama 19:57 dakika süre alırken 10.7 sayı, 2.2 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

35 yaşındaki guard artık tek başına bir takımın ana skor opsiyonu olabilecek dönemlerini geride bıraktı ki savunmada halen takımını 4 kişi bırakabiliyor. Bu nedenle Euroleague seviyesinde alternatif skorer ya da ana skorerleri yedekleyebilmek adına kullanılacaktır. Örneğin onu isteyen Alba’nın yüksek tempo basketbolunda sıkıntı yaşayabileceğini düşünüyorum. Daha çok yarı saha basketbolunu tercih eden ve birebirleri ile yaratıcı olarak katkı verebileceği bir takım onu tercih etmeli.

https://www.youtube.com/watch?v=0eNMlGcyyS8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …