Güncel Haberler

Anadolu Efes O’Bryant İle Anlaştı!

Pota altını güçlendirmek isteyen Anadolu Efes sizlere daha önce ilettiğim üzere Maccabi Tel Aviv ile çok iyi bir sezon geçiren çaylak uzun Johnny O’Bryant ile yakından ilgileniyordu.

İsrail basınında farklı kaynakların geçtiği haberlere göre bu ilgi ciddileşti ve hatta taraflar arasında 1+1 şeklinde yıllık 1.1 milyon Dolar üzerinden bir anlaşma da sağlandı. Maccabi’nin ligdeki play-off serüveninin bitmesinin ardından da resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

NBA’deki kariyerinin ardından geçtiğimiz sezon Maccabi‘yle birlikte ilk kez EuroLeague’de mücadele eden 25 yaşında olan 2.06 boyundaki O’Bryant, 30 maçta 10.6 sayı, 5.9 ribaund ve 1.3 asist ortalama ile mücadele etmişti.

Koç Ataman’ın şutör uzunları ne kadar çok sevdiğini ve sisteminde ne kadar iyi kullandığını biliyoruz. O’Bryant da 3 sayı tehditi ile fark yaratan bir uzun oldu bu sezon Euroleague sahnesinde. Yüzü dönük silahları kadar güçlü fiziği ile alçak postta da etkili olabilmesi onu Anadolu Efes’in tempolu hücumlarında çok daha değerli kılacaktır. Bu sezon Motum’dan alınan sınırlı katkının fazlasını verir O’Bryant ve kısa beşlerde pivot pozisyonunda da görev alabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=TEBh7gwjlak

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …