Güncel Haberler

Ataman: “Aynı tempoda Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda da oynamaya çalışacağız.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisi 5.maçında Anadolu Efes‘in Sinan Erdem’de Fenerbahçe Beko’yu 86-76 yendiği mça sonrası koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

“Bu akşam üst düzey basketbol oynadık. EuroLeague performansımızı lig finaline yansıttık. Tempolu başladık ama faul problemine girince duraksadık ve Fenerbahçe geri döndü. İkinci yarıda çok iyi savunma yaptık, hücumda da doğru atışları bulup net bir galibiyet aldık. Avrupa’nın en iyi takımları lig şampiyonluğu için mücadele ediyor. İki takımın da gücü ortada, yalnızca 3-2 öndeyiz. Bir maç daha kazanmamız gerekiyor. Aynı tempoda Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda da oynamaya çalışacağız.”

“Üçüncü çeyrek serilerimizin özel bir sebebi yok. Maçın 3/4’ünü çok iyi oynadık. Ribauntlar ve asistlerde üstünüz. Aslında iyi hücum etmedik, ilk yarıda kritik isimler 0 sayıda kaldı. İkinci yarıda çok daha iyi oynadık, Fenerbahçe de sağlam durdu ama biz oyunumuzu oynayınca kazanmayı başardık.”

“Simon’u oynatacağım dün sabahtan belliydi. Fenerbahçe strateji değiştirmişti, Kalinic‘in oyunlarına hücumu yıkmışlardı. Biz de daha kalıplı Simon’la başladık. Bu gelecek maç da aynı beşle oynayacağımız anlamına gelmiyor. Bu maç böyle oynadık ama bir sonraki maç farklı bir isimle başlayabiliriz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …