Güncel Haberler

Obradovic: “Oyuncularım Sonuç ne olursa olsun savaşmaya devam edecekler.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisi beşinci maçında Fenerbahçe Beko‘nun deplasmanda Anadolu Efes‘e 86-76’lık skorla kaybettiği maçtan sonra koç Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic, Anadolu Efes’in soyunma odasından daha iyi dönüş yaptığıyla ilgili soru üzerine, ”Belki daha iyi bir teknik heyeti, olanakları olduğu içindir. Ahmet’in acısı olduğundan olabilir, Datome şu an hastanede olduğundan olabilir. İki aydır uzunlarımız yok belki bundan olabilir.” cevabını verdi.

Tecrübeli koç, şampiyonluk şansı konusunda da, ”Kendi evimizde bir maçımız daha var. Bu maç bizim için çok önemli olacak ve onu kazanıp buraya dönmeye çalışacağız.” dedi.

Obradovic, üst üste yaşanan sakatlıkların etkisinden bahsederken, ”Datome’nin dönmesi ve oynaması bile çok büyük bir mucize. Uzun süredir, Final Four dahil olmak üzere yoktu. Bu normal mi sizce? Bunları aslında konuşmak istemiyorum, bahane üretiyor gibi oluyorum. Green de aynı şekilde ama idmansız oynayabilse herkes oynar. Yarın karar vereceğiz.” dedi.

Zeljko Obradovic açıklamasında, ”Final serisinde çok iyi bir takıma karşı oynuyoruz. Onları çok iyi tanıyoruz. Ahmet acı çekerek oynuyor, Melli 2 aydır dinlenmeden oynuyor, aynı şekilde Kalinic’te böyle oynuyor. Bu beni gerçekten gururlandırıyor. Özel bir sezon. Sonuç ne olursa olsun savaşmaya devam edecekler. Benim gurur duyduğum nokta bu.” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …