Güncel Haberler

Panathinaikos Yeni Guardını Almanya’da Buldu

Panathinaikos‘da öncelikli hedefkoç Pitino’yu takımın başında tutmak. Bu yönde olumlu hamleler de aldılar ancak koç henüz final kararını vermiş değil. Onun vereceği karara göre de transfer hareketlerine başlayacak Yeşiller.

Bu transfer hareketleri arasında guard listesinin başındaki ismin ise Alba Berlin ile çok iyi bir sezon geçiren Peyton Siva olduğu söyleniyor. Yunan ekibi henüz resmi bir teklif yapmadı ve Pitino’nun kalma durumuna göre ilerleyecekler.

Liderliği, sürati ve etkili dış şutları ile hücumda çok önemli bir silah olan Siva, koç Reneses yönetiminde gelişimini bu sezon ivmelendirerek sürdürdü. Ayrıca savunmada da kendini geliştirdi, artık topa baskı konusunda da iyi işler çıkarabiliyor. Birebirde çok önemli bir silah olan Siva’nın Calathes’in dış şut eksikliği ve atletizmin tamamlayabilecek bir isim olduğunu söyleyebiliriz. Sağlıklı kalma konusunda sorunlar yaşamış olsa da atletizminden ve enerjisinden hiç birşey kaybetmedi Siva. Euroleague seviyesinde hele ki Pitino gibi bir koçun elinde çok faydalı olacak bir isim.

https://www.youtube.com/watch?v=aOMXA3zoCk4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …