Güncel Haberler

Real Madrid Barcelona’lı Yıldızı Gündemine Aldı!

Önümüzdeki sezon guard rotasyonuna en az 1 takviye yapmak isteyen Real Madrid, Liga Endesa‘nın MVP’si Nicolas Laprovittola ile prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak takımı Badalona’nın bonservis konusunda zorluk çıkaracağını gündeme getirmesi ile İspanyol devi B planını da hazırlamış durumda.

Laprovittola transferinde pürüz çıkması durumunda Real’in B planı Barcelona‘nın Fransız guardı Thomas Heurtel olacak. Tecrübeli guardın kontratı bu yaz bitiyor ve kulübünde kalmak istediğini dile getirmesine rağmen halen yeni bir kontrat teklifi alabilmiş değil. Bu nedenle Real Madrid durumu yakından takip ediyor.

1989 doğumlu olan 1.89 boyundaki Heurtel Euroleague sahnesinde bu sezon 10.4 sayı, %45.0 3sayı, 1.9 ribaund, 4.8 asist istatistikleri ile oynamıştı. Koç Laso’nun tempoya dayalı hücum sisteminde Llull ve Campazzo ile birlikte kaliteli bir rotasyon oluşturacaklarını, özellikle Llull’un sakatlık problemlerini düşündüğümüzde Heurtel’in sezon boyunca sorumluluğunun da artabileceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …