Güncel Haberler

Önümüzdeki Sezon Euroleague’i Nereden İzleyeceğiz?

Önümüzdeki sezon Euroleague‘in ülkemizde hangi kanal ya da kanallardan yayınlanacağı henüz belli değil.

Euroleague’in aracı olarak kullandığı pazarlama şirketi IMG, Türkiye yayın haklarına talip olan beIN ve Saran Grubu’yla görüşmelere başladı. Bu konuda herhangi bir ihale yapılmayacak ve IMG’nin Euroleague yönetimine görüşmeler sonrası vereceği geri bildirimler doğrultusunda yönetim hakların hangi kanala verileceğine karar verecek.

Saran Grubu’nun yayın haklarını alması durumda kendi kanalı olan S Sports’da yayınlamak yerine başka kanallara ya da gruplara haklasını satması bekleniyor.

Bilindiği üzere Euroleague’in ülkemizdeki yayın hakları 2014’ten bu yana 5 yıldır Digiturk sonrasında da grubu satın alan beIN’in elindeydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …