Güncel Haberler

Barcelona NBA Patentli Eski Guardı ile Görüşmelere Başladı

Önümüzdeki sezon Euroleague şampiyonluğu için iddialı bir kadro kurmak isteyen Barcelona, eski oyuncusu, son olarak NBA’de Oklahoma City Thunder‘da forma giyen Alex Abrines ile görüşmelere başladı.

Bilindiği gibi yetenekli kanat oyuncusu NBA’de son olarak Oklahoma City Thunder’dan “kişisel sebeplerden” dolayı ayrılmış, serbest kalmıştı ve bir açıklama getirilmemişti bu kişisel nedenlere. Oyuncunun mental olarak iyi durumda olmadığı ve eski takımına dönmenin kariyerini yeniden ayağa kaldırmak için doğru seçenek olacağı söyleniyor.

Barcelona ve Abrines henüz anlaşma zemininden uzaklar ama görüşmelere devam ediyorlar.

Son 3 sezonunu NBA’de Thunder forması ile geçiren 25 yaşındaki Abrines 174 maçta görev alırken ortalama 5.3 sayı üretmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …