Güncel Haberler

Milano’da Beklenen Değişim Gerçekleşti!

Son yıllarda kullandığı yüksek bütçelere rağmen Euroleague‘de bir türlü istediği başarılara ulaşamayan ve son olarak İtalya Serie A‘da da çeyrek finalde Sassari’ye elenerek şok yaşayan Olimpia Milano‘da sizlere daha önce ilettiğim değişim rüzgarları biraz revize edilerek tamamlandı. Yakın zamanda resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Önümüzdeki sezon kontratı olmasına rağmen koç Simone Pianigianni ile yollar resmi olarak ayrılırken yerine düşünülen ve listenin başında olan Ettore Messina da ikna edildi. Milano duayen koçla 3 yıllık bir anlaşmaya imza atacak ve Messina koçluk dışında başkanlık görevini de üstlenecek, yani tam yetkiyle göreve geliyor. İtalyan ekibi GM görevi için de Gherardini’yi istiyordu ancak Fenerbahçe ile kontratının devam etmesi ve ayrılmak istememesi ile yerine Messina’nın seçeceği başka bir isim ile anlaşılacak.

59 yaşındaki tecrübeli koç 2014 yılından bu yana San Antonio Spurs ekibinde koç Popovich’in yardımcısı olarak kariyerine devam ediyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …