Güncel Haberler

CSKA Moskova VTB Lig’de Yine Şampiyon Oldu!

CSKA Moskova üst üste 8.kez VTB Lig şampiyonluğuna ulaştı!

Moskova kentinin iki takımının kapışmasına sahne olan final serisinde CSKA Moskova rakibi Khimki Moskova‘yı 3-0 ile süpürerek son yıllarda bizleri alıştırdığı üzere yine VTB Lig şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

Seriye Timma’sız başlayan ve ilk maçın ardından Shved’i de kaybeden Khimki’nin zaten güçlü rakibi karşısında pek şansı kalmamıştı iki yıldızından yoksunken. Ayrıca finale kalarak Euroleague biletini ceplerine koymuş olmanın da rahatlığıyla işi fazla ciddiye almadıklarını söyleyebiliriz.

CSKA ilk maçta Shved’e rağmen 106-85 kazanırken, ikinci maçı 103-92 ve son maçı da 80-62 gibi net skorlarla bitirmeyi başarmıştı.

Seri boyunca CSKA’nın en etkili ismi Cory Higgins oldu, Birleşik Amerikalı skorer 3 maçın ardından 18.7 sayı ortalaması yakaladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …