Güncel Haberler

Büyükçekmece’nin Yıldızları Hayes ve Eldridge’den serzenişler!

Arel Üniversitesi Büyükçekmece‘nin sezon devam ederken yeni yıl için sözleşme yaptığı Kenny Hayes ve Osiris Eldridge sosyal paylaşım hesaplarından yaptıkları açıklamalarda hayalkırıklıklarını dile getirdi.

Hayes, “Ben ve ailem bunu haketmedik,” diye yazarken, Eldridge de “Maalesef paramın tamamını aldığımız sezonu hatırlamıyorum.” diye serzenişte bulundu.

Bu gelişmelerden sonra her iki oyuncunun da gelecek sezon Büyükçekmece’de devam etme olasılıklarının az olduğu tahmin ediliyor. Özellikle Hayes sosyal hesabından yayınladığı detaylı açıklama ile buna parmak bastı zaten:

“Malesef gelecek sezon Büyükçekmece’ye geri dönmeyeceğim. Kendim ve ailem için en iyi kararı vermek zorundayım ve tutulmayan sözler, ödenmeyen maaşlardan sonra kendimi ve ailemi bu duruma tekrar düşürmek haksızlık olur. Ailem ilk sırada gelir. Bütün bu durum çok sinir bozucu ve hayal kırıklığı yaratıyor. Tekrar imza attıktan sonra aynı tutulmayan sözleri görünce en iyisinin ayrılmak olduğunu hissettim. Asla unutamayacağım harika bir ligde iki harika sezon geçirdim.”

Hayes Çin’in yaz ligi olan NBL takımlarından Hebei’de oynuyor şuanda ve 7 maçta ortalama 44.0 sayı, 3.1 ribaund, 6.6 asist, 1.9 topçalma istatistikleri ile mücadele etti. Eldridge ise geride bıraktığımız sezonda Büyükçekmece ile 26 maçta boy göstermiş ve 12.7 sayı, 5.4 ribaund, 2.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Kaynak: Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …