Güncel Haberler

Ali Koç: Gelecek yıl da Euroleague’de şampiyonluk mücadelesi sürecek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç‘un, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi’nin 196 numaralı Haziran 2019 sayısında yayımlanan başyazısında basketbola yer verdi:

Bu sezon, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız üst üste 5. kez Final-Four’da mücadele etti. Öncelikle Koç Obradovic başta olmak üzere basketbol şubemize, sporcularımıza ve tüm ekibimize, bizlere yaşattıkları gurur için teşekkürlerimi sunuyorum.

EuroLeague rekorları kırarak Final-Four’a ulaştığımız bu sezon sonunda beklentimiz, kupayı bir kez daha ülkemize getirmekti. Ancak yaşanan, beklenmedik, talihsiz ve önemli sakatlıkların takım oyunumuzu etkilemesi sebebiyle istediğimizi alamadık.

Fenerbahçe Beko’nun, geçtiğimiz 5 yıllık süreçte olduğu gibi gelecek yıl da Final-Four’a kalacağına ve son saniyeye dek kupa mücadelesini sürdüreceğine inanıyorum.

“Bununla beraber sezon içinde Türkiye Kupası’nı müzemize getiren Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. Takımımıza başarılar diliyorum.

Bir başka gurur kaynağımız ise Kadın Basketbol Takımımız oldu. Sporcularımız inanç ve azimle hem Türkiye Kupası’nı hem de lig şampiyonluğu kupasını müzemize kazandırdılar. “

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …