Güncel Haberler

Euroleague’in Yeni Takımı Asvel Transfer Çalışmalarına Başladı

Önümüzdeki sezon B lisansı ile Euroleague‘de yer alacak olan Fransız ekibi Asvel Villeurbanne transfer çalışmalarına hız verdi ve listenin başında eski oyuncuları, milli skorer Edwin Jackson yer alıyor.

Aslında Asvel geçen sezon da Jackson ile ilgilenmiş ama tecrübeli skorer Euroleague’de forma giymek istediği için Karadağ ekibi Buducnost ile anlaşmıştı. 30 normal sezon maçında da takımına 7.9 zayı, 2.5 ribaund, 1.9 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Pazar günü Asvel’in Nanterre ile karşılaştığı yarı final maçında salonda olan Jackson, profesyonel kariyerine başladığı ve 5 yıl önce ayrıldığı Asvel’e geri dönme konusunda hevesli olduğunu gizlemedi. Taraflar arasında yakın zamanda bir anlaşma olması ve resmi olarak açıklanması bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=oaxYyzytPNo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …