Güncel Haberler

BOMBA: Anadolu Efes’den Eski Fenerbahçe’li Uzuna Bol Sıfırlı Teklif!

Bilindiği gibi Anadolu Efes yaz döneminde Pleiss ile yollarını ayıracak ve yerine yıldız bir uzun takviyesi yapmak istiyorlar. Bu yolda daha önce sizlere ilettiğim üzere iki önemli isimle de ilgileniyorlardı ama asıl hederlerinin çok daha önemli bir isim olduğu ortaya çıktı.

Anadolu Efes’in listesinin başında olan asıl önemli isim ise eski Fenerbahçeli Ekpe Udoh. İspanyol basınına göre lacivert beyazlılar tecrübeli uzuna reddedemeyeceği bol sıfırlı bir kontrat teklif etmiş durumda. Udoh’un gönlünün Fenerbahçe Beko‘da olduğu bilinen bir gerçek ancak Lauvergne’nin kontratının devam etmesi ve mali anlamda da çok iyi durumda olmamaları Udoh için hamle yapmalarını zorlaştırıyor.

Diğer taraftan Çin ekiplerinin de Udoh için çok cömert teklifler hazırladığı ve Davies’i Barcelona’ya kaptıran CSKA Moskova ile Real Madrid’in de devrede olduğu gelen haberler arasında.

2.08 boyunda olan 32 yaşındaki Udoh, Utah Jazz forması ile NBA macerasını bir kez daha denemiş ama beklentilerin çok altında kalmıştı. Bu sezon 31 maçta hiç süre alamazken ortalam 6 dakika sahada kaldığı maçlarda 2.3 sayı, 1.8 ribaund istatistikleri ile oynamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …