Güncel Haberler

Anadolu Efes NBA Patentli Forveti Gündemine Aldı!

Turkish Airlines Euroleague‘de Bayern Munich formasıyla sergilediği performansla dikkatleri çeken Derrick Williams‘ın kontratı bu yaz sona eriyor. Bu nedenle bir çok Euroleague kulübünün yanı sıra NBA ve Çin kulüplerinin de onunla ilgilendiği gelen haberler arasında.

İşte bu takımlardan birisi de temsilcimiz Anadolu Efes. Eurohoops’un haberine göre henüz temsilcimiz tarafından tecrübeli forvete bir teklif yapılmadı çünkü Williams öncelikle NBA opsiyonlarını değerlendirmek istiyor.

28 yaşında olan 2.03 boyundaki Williams bu sezon 29 Euroleague maçında görev alırken 13.4 sayı, 4.2 ribaund ile katkı vermişti. Almanya BBL’de ise 12.0 sayı, 3.5 ribaund istatistikleri yakalamıştı.

Koç Ataman’ın sisteminde hem 3 hem de 4 numara olarak kullanabileceği bir oyuncu Williams. Atletik özellikleri ve dış şut tehditi onu Euroleague seviyesinde özel bir oyuncu yaptı ilk sezonunda. Motum ya da Anderson’dan birini kesin olarak gönderecek Anadolu Efes’e skorer özelliği ile büyük değer katacak bir oyuncu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …