Güncel Haberler

Olympiakos’un Blatt ile Yola Devam Etmesi Bekleniyor

Olympiakos tecrübeli koç David Blatt ile yola devam edecek!

Euroleague sahnesinde hedeflerin çok altında kala ve ligde de federasyon ile aralarında geçen hakem problemi nedeniyle maçlara çıkmayan, bu nedenle de küme düşürülen Olympiakos’da işlerin plek yolunda olduğu söylenemez. Çünkü ciddi bir ekonomik kriz içerisinde oldukları da biliniyor, oyuncuların maaşlarını almakta zorlandığı söyleniyor.

Bu kötü tablonun ışığında kulübün sahibi olan Angelopoulos ailesi koç değişikliğine gitmemeye ve David Blatt ile yola devam etmeye karar verdiler. Önümüzdeki günlerder tecrübeli koçun yönetimle bir araya gelerek bütçe ve önümüzdeki sezonun yapılanması hakkında kararlar alması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …