Güncel Haberler

Rivers’dan Leonard’a Büyük Övgü: “Michael Jordan Gibi…”

NBA’in en saygın ve başarılı koçlarından biri olan Los Angeles Clippers‘ı çalıştıran Doc Rivers, Toronto Raptors‘ın süper yıldızı Kawhi Leonard‘ın oyun tarzını Michael Jordan‘a benzetti.

Rivers, Leonard için şu ifadeleri kullandı:

“Şimdiye dek gördüğümüz oyuncular arasında en Jordan gibi olan o. Onun Jordan olduğunu falan söylemiyorum ama en çok benzeyen o. Büyük eller, sırtı dönük oyun, bitiricilik, sıçrama yeteneği, harika bir savunmacı oluşu…”

Gelmiş geçmiş en iyi oyuncu kabul edilen Majesteleri’nin oyun stili, Leonard gibi oyunun iki tarafını da domine edebilecek seviyede yüksek kaliteydi.

Kaynak: Sporx

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …