Güncel Haberler

Beşiktaş Yerli Koç İstiyor!

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig‘de finansal sorunlarla da boğulan ve yıldız isimlerini sezonun kritik son bölümünde artı play-off’da da tutamayan Beşiktaş Sompo Japan‘de önümüzdeki sezon Karadağlı koç Dusko Ivanovic ile yola devam edilmesi beklenmiyor.

Tecrübeli koçun siyah beyazlılarla devam etmek istemediği gelen haberler arasında yer alırken, önümüzdeki sezon için bütçeyi biraz daha küçültecek olan Beşiktaş yönetimi de yerli bir koça emanet etmek istiyor takımı. Bu noktada listenin başındaki isimler ise geçtiğimiz sezon Ivanovic gelmeden görüşülen isimler.

Siyah beyazlılar öncelikli olarak Ozan Bulkaz‘ı takımın başına getirmek istiyorlar. Ancak Bulkaz’ın talibi çok. Bu nedenle Beşiktaş B planını da hazırladı ve yönetime göreve hazırım mesajı gönderen eski koçları Burak Bıyıktay‘ı da listeye almış durumdalar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …