Güncel Haberler

Tolga Geçim Büyük Takımların Gözdesi

Bu yaz Banvit ile sözleşmesi sona eren milli oyuncu Tolga Geçim Euroleague takımlarımız başta olmak üzere bir çok takımın transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Tolga ile iki Euroleague temsilcimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko yakından ilgileniyorlar. Ancak Anadolu Efes’in yerli rotasyonunun zaten kalabalık olması süre alma konusunda da beklentileri olan milli oyuncunun Fenerbahçe Beko’ya sıcak bakmasına neden oluyor. Diğer taraftan önümüzdeki sezon yine Eurocup’da mücadele edecek olan ve iddialı bir kadro kurmak isteyen Türk Telekom da milli oyuncusu çok isteyen takımlardan biri. Euroleague takımlarımızda yerli oyuncuların ne kadar zor süre alabildiğini düşünürsek Tolga’nın gelişimi ve milli takımımız açısından Ankara temsilcisi ile anlaşmasıen doğru hamle olarak görünüyor.

2008 yılında Adana Çınarlıspor’dan Banvit’e transfer olan ve tam 11 yıldır formasını giydiği kulüpte kaptanlık onuruna da ulaşan Tolga Geçim bu sezon BSL’de 7.7 sayı, 3.0 ribaund, 3.4 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …